Matematik
Hjælp til en opgave.. haster!
Heey er virkelig lost i denne opgave, håber i kan hjælpe mig.
Bestem a>0, så ∫1 √(x) dx = ∫1 ax dx.
0 0
Skraver derefter, på en eller to figurer de to punktmængder, der har samme areal.
Svar #1
17. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)
Forhåbentlig er du nået frem til, at a=4/3, start med at tegne dem op.
Svar #2
17. september 2009 af Mette40 (Slettet)
Hvordan gør jeg dette, det er det der forvirrer mig en smule?
Svar #3
17. september 2009 af peter lind
Du skal simpelthen finde integralet af de t funktioner over de givne grænser. Der gælde ∫a*xndx = a*xn+1/(n+1)
Svar #4
17. september 2009 af Erik Morsing (Slettet)
Prøv at kige på vedhæftede fil
Svar #5
17. september 2009 af Mette40 (Slettet)
Men hvordan er du kommet frem til de 4/3.. og skal man kun tegne en enkel graf?
Svar #6
25. november 2019 af SofieAmalieJensen
#3#1
Er der nogen der kan hjælpe mig med hvordan man kommer frem til at a=4/3?
Svar #8
26. november 2019 af SofieAmalieJensen
#7∫
01kvrod(x)dx = [3*x3/2]01 = 3/2∫01axdx = [a*x2/2]01
mange tak, giver god mening:)
Skriv et svar til: Hjælp til en opgave.. haster!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
