Matematik

Opgaver

17. september 2009 af Gomar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej........:)

Jeg har matematikaflevering for til imorgen. Og der er nogle opgaver som jeg ikke rigtig kan finde ud af. Og har brug for jeres hjælp.

1. Reducer udtrykket: (x + a)2 - (x - a)2

2. Esoler m i ligningen: E = 1/2 mv2 + mgh

3. Løs ligningssystemet: A - B = 1

                                            4 (A + 2B) = 0

4. Søren bor 12.5 km tættere på skolen end Inge. Alligevel har de nøjagtig den samme transporttid til skolen, når Søren på sin knallert kørere 30km/t., og Inge i bil kører 80 km/t.

Hvor lang er deres transporttid?

Og hvor langt har de til skolen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af NejTilSvampe

1) hader reducerings opgaver. Men start med at gange parenteserne ud! altid!

2) E = m*(0,5v^2 + gh) -> isolér selv herfra.

3) forstår ik hvad du mener der.

4) 30km/t / (d-12,5km) = 80km/t / d

30/80 = (d-12,5)/d

3/8 = 1- 12,5/d

1-3/8 = -12,5d

d = (1-3/8)/(-12,5) = ?? 


Svar #2
17. september 2009 af Gomar (Slettet)

Hvad er d?


Skriv et svar til: Opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.