Matematik

Opgaver

17. september 2009 af Gomar (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej........:)

Jeg har matematikaflevering for til imorgen. Og der er nogle opgaver som jeg ikke rigtig kan finde ud af. Og har brug for jeres hjælp.

1. Reducer udtrykket: (x + a)2 - (x - a)2

2. Esoler m i ligningen: E = 1/2 mv2 + mgh

3. Løs ligningssystemet: A - B = 1

4 (A + 2B) = 0

4. Søren bor 12.5 km tættere på skolen end Inge. Alligevel har de nøjagtig den samme transporttid til skolen, når Søren på sin knallert kørere 30km/t., og Inge i bil kører 80 km/t.

Hvor lang er deres transporttid?

Og hvor langt har de til skolen?
 


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af Korn_2000 (Slettet)

Er det opløftet i 2 eller bare normalt?


Svar #2
17. september 2009 af Gomar (Slettet)

Ja det er opløftet i to.


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. september 2009 af Korn_2000 (Slettet)

1) (x + a)2 - (x - a)2 = 2x+2a-2x+2a = 4a

Hey sorry kan ikk overskue resten lige nu, har arbejdet på noget matematik i flere timer selv...


Svar #4
17. september 2009 af Gomar (Slettet)

Er der ikke nogen der kan hjælpe eller give enforklaring på det?


Svar #5
17. september 2009 af Gomar (Slettet)

Det er iorden og mnage tak for din hjælp søde.


Skriv et svar til: Opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.