Matematik

Eksponentiel funktion

17. september 2009 af Exposed21 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis jeg kender dette:

B(t) = 1·a^t

1000 = a^180

Hvordan finder jeg så a?

Håber nogen kan hjælpe :=)


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2009 af Jerslev

#0: Tager den 180sne rod på hver side.

- - -

mvh

Jerslev


Brugbart svar (0)

Svar #2
17. september 2009 af Yow! (Slettet)

a = 1000 1/180        ,hvor b > 0


Skriv et svar til: Eksponentiel funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.