Matematik

ligning

19. september 2009 af KENSHU (Slettet)

Hej,

Har fået til opgave at løse en ligning, men kan ikke finde ud af det, selvom jeg nu har siddet i ret lang tid og prøvet og prøvet og prøvet og prøvet... Fik jeg sagt prøvet? Ved godt at siden ikke skal buges til at få sine lektier lavet for én, men kan virkelig ikke komme videre med min aflevering!

Kan du hjælpe?

Opgaven lyder:

2+2(x-1) = (x+3) - ½ * (10-6x)


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2009 af lpiero (Slettet)

2+2(x-1)=(x+3)-(1/2)(10-6x)

2+2x-2=x+3-5+3x

2x=4x-2

x=1

;)


Svar #2
20. september 2009 af KENSHU (Slettet)

Tak for hjælpen :)


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.