Matematik

Matematik spørgsmål..

20. september 2009 af kimmie-pige (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej folk..

Jeg har et matematik sprøgsmål, jeg ikke kan finde ud af, som jeg håber, i kan hjælpe mig med.

Det lyder således:

Rummet kan varmes op til 15C. For at opvarme 1Kg luft 1C bruges 1006 joule.

Beregn den tid, det tager at opvarme rummet fra 0C til 15C.

Hjælp:

Rummets rumfang= 589500m3 (foldboldbane)

Luftens massefylde =1,293kg/m3

Håber i kan hjælpe og håber jeg har skrevet alt i skal bruge op, så i kan forklarer mig hvad jeg skal gøre..                         På forhånd Tak!!


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af mathon

Rummets rumfang= 589500 m2       ???


Svar #2
20. september 2009 af kimmie-pige (Slettet)

589500m3


Skriv et svar til: Matematik spørgsmål..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.