Matematik

2 ubekendte

20. september 2009 af Sogand (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Jeg skal finde løsningen af en  linning med 2 ubekendte, og jeg kan slet ikke kommer igang. 

liningen er: 

(I) y + x = 1 

(II) x + 2y = 8 

Hvad gør jeg? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. september 2009 af mathon

I:  x + y = 1
II: x + 2y = 8      træk I fra II......... osv ..............


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. september 2009 af peter lind

er er flere muligheder 1) træk ligning (I) fra ligning(II) 2) løs ligning (1) med hensyn til y og sæt resultatet ind i ligning (II) 3) Løs ligning (I) med hensyn til x og sæt resultatet ind i (II)


Svar #3
20. september 2009 af Sogand (Slettet)

 vil det så sige:

(I) x = 1 - y? 

og det skal sættes ind som x(1-y) 2y = 8? 


Brugbart svar (0)

Svar #4
20. september 2009 af mathon

det vil så sige

y = 7


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. september 2009 af peter lind

#3 (I) er rigtig men resten er ikke. Sætter du det ind får du

(1-y)+2y=8


Svar #6
20. september 2009 af Sogand (Slettet)

 jeg forstår det simpelhent ikke :o 


Skriv et svar til: 2 ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.