Matematik

Det haster :/ skal aflevere det om får timer

21. september 2009 af 11111111 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Tegning viser en ligebenet trekant ABC, hvor punkterne A(-2,3) og B(9,2) er kendte. Desuden oplyses at længden af |DC| er 4.

A. vektoren af AB har jeg fundet til (11 over -1) og tværvektoren AB er (1 over 11) .

B. udregn koordinaterne til en enhedsvektor i DC's retning og derefter koordinaterne til DC. og til sidst udregn koordinaterne til punkten D.

Det skal afleveres idag. Så Please Hjælp :D


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2009 af mathon

en enhedsvektor i CD's retning
er
[√(122)/122;11·√(122)/122] ≈ [0,090536;0,995893]


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. september 2009 af mathon

DC = 4*[0,090536;0,995893] = [0,362143;3,98357]


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. september 2009 af mathon

AD = ½AB

OD = OA + AD

OD = OA + ½AB


Svar #4
21. september 2009 af 11111111 (Slettet)

Hvor får du det der 122 fra ?


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. september 2009 af mathon

længden tværvektoren AB er √(12 + 112) = √(122)


Skriv et svar til: Det haster :/ skal aflevere det om får timer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.