Matematik

2. gradsligninger

22. september 2009 af Anguses (Slettet) - Niveau: B-niveau

bestem de tal a for hvilke L=Ø

x2 + ax + 4 = 0

nogen der kan forklare eller vise udregningen.? x2 = i anden


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. september 2009 af NejTilSvampe

d<0

a^2-4*4 <0

a^2 < 16

a < 4 ∧ a > -4 


Skriv et svar til: 2. gradsligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.