Matematik

hastighed og tid?

23. september 2009 af ilubabs (Slettet)

hej.

hvordan regner man ud hvor lang tid en person bruger på at løbe 1574,6 meter,
når man ved at gennemsnits farten er 12 km/t?

På forhånd tak for hjælpen!


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2009 af Isomorphician

12 km/t = 12.000 m/t

Altså har person brugt dette antal timer:

(1574,6 m)/(12.000 m/t) = 0,13122 t.

Som i minutter er lig med ??..


Brugbart svar (0)

Svar #2
23. september 2009 af mathon

tid = afstand/fart

t = (1,5746 km)/(12 km/t)·(60 min/t) ≈ 7,9 min


Svar #3
23. september 2009 af ilubabs (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: hastighed og tid?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.