Matematik

hjælp til standse længde

23. september 2009 af stangblaa (Slettet) - Niveau: B-niveau

håber virkelig ar der er en der kan hjælpe mig med dette jeg kan ikke lige se hvad jeg skal gøre

Standselængden foe en bil, der kører med xkm/t , kan under vise omstændiheder beregnes med formlen

y= 0,25x+,01x2

beegn standselænden ved farten 80 km/t

håber der er en der kan forklare mig hvordan man regner dette ud ikke bare facit

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2009 af peter lind

Du skal erstatte x med de 80 km/timen


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. september 2009 af Basti88 (Slettet)

Du har fået opgivet din x.

Så du indsætter blot i formlen der er givet?

y= 0,25x+,01x2

x = 80  ->  0.25*80+0.01*80^2 = y

y =  standselængde.


Svar #3
23. september 2009 af stangblaa (Slettet)

tak skal du have det var lige det der manglede


Skriv et svar til: hjælp til standse længde

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.