Matematik

Cirkeleldiagram med 4 ting

23. september 2009 af poj94 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg skal lave et cirkeldiagram, det jeg mest skal have hjælp til er hvordan man omregner det hele sådan at man kan få det ind i diagrammet.

opgaven lyder sådan:

Tegn et cirkeldiagram over arealfordelingen på Bali

Rismarker med overrisling: 1082 km2

Rismarker uden overrisling: 1572 km2

Skov og anden beplantning: 2336 km2

Andet: 643 km2

Det skal så omregnes til procent, grader eller noget sådan at det kan komme ind i diagrammet. det er der mit problem er.

På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. september 2009 af MN-P (Slettet)

Beregn det samlede areal   A1+A2+A3+A4=Asum

Asum   Vsum=360º

V1 =360 / Vsum * V1              osv


Skriv et svar til: Cirkeleldiagram med 4 ting

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.