Matematik

Tegne grafer i Word/Excel

26. september 2009 af MissMartina (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej! Kan ikke rigtig finde ud af at tegne koordinatsystemer og funktioner i grafer på pcen.

Har søgt på nettet, men kan ikke finde nogle guides. Og har også prøvet mig frem - ind under diagram og så kurver, men kan ikke få det til at passe med hvordan det skal se ud.

Skal have tegnet det her ind i grafen:

199 + 0,5 = 99 + x

Anyone help me please!
Har aldrig lært at bruge computeren til matematik afleveringer, desværre.


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. september 2009 af Isomorphician

Du skal have det til at stå på formen: y = ......

Du indtaster så dine x-værdier i A-kolonnen (fx fra -10 til 10)

Bagefter indtaster du det der står på højresiden i y = .... i B-kolonnen.

Hvis der fx. står y = 99 + x skriver du:

=99 + a1

og kopierer linjen så den dækker alle x-værdierne i A-kolonnen.


Svar #2
26. september 2009 af MissMartina (Slettet)

Undskyld, men hvilke a-kolonner er det du snakker om?
Hvor skal jeg gå ind, for at finde dem i word/excel?


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. september 2009 af Isomorphician

A-kolonnen i Excel. Bogstaverne står øverst over cellerne.


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. september 2009 af Exupery (Slettet)

Skriv dine punkter her hvis det er, så er det nemmere at vejlede dig.


Brugbart svar (0)

Svar #5
26. september 2009 af anna0207 (Slettet)

 JA, du skriver din funktion øverst og dine punkter på x og y nedenunder. Derefter markere du punkterne go går ind i INDSÆT=>DIAGRAM=>PUNKTDIAGRAM


Skriv et svar til: Tegne grafer i Word/Excel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.