Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Beregn variable enhedsomkostniger??

27. september 2009 af Kayla (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :-)

- Sidder her og kan ikke finde ud af, hvordan man beregner variable enhedsomkostniger, har prøvet at læse under Kalkulation i min virksomhedsøknomibog, men det hjalp ikke så meget. Så nu håber jeg der måske er én her som kan hjælpe mig:

Der står jeg skal beregne de variable enhedsomkostninger for en skrivebordslampe, og de tal jeg har til rådighed er:

Indkøbspris for 1.000 skrivebordslamper: = 15400 $
Dollarkurs: = 533,75 kr for 100 $
Hjemtagelsesomkostninger for hele partiet: = 4300,5 kr
Variable salgsomkostninger for
én skrivebordslampe: = 18,00

- Hvordan kommer jeg så frem til enhedsomkostnigen???


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. oktober 2009 af Freja3400 (Slettet)

Hej :)

VO / afsætningen = VE .... ;o)


Brugbart svar (2)

Svar #2
19. oktober 2009 af Freja3400 (Slettet)

håber det er til lidt hjælp :o)


Skriv et svar til: Beregn variable enhedsomkostniger??

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.