Matematik

hvilken funktion er dette?

27. september 2009 af chiliconcarne (Slettet) - Niveau: B-niveau

funktion ser saaledes ud:

P (t) = P0 · a1

Kan i fortaelle mig om det er en potens eller eksponentiel funktion?

tak (:


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. september 2009 af mathon

P(t) = Po·at

eksponentiel vækst


Svar #2
27. september 2009 af chiliconcarne (Slettet)

tak! (:


Svar #3
27. september 2009 af chiliconcarne (Slettet)

Hvad med : M = b · la   ? ogsaa eksponentiel?


Brugbart svar (0)

Svar #4
27. september 2009 af kieslich (Slettet)

#3

Hvad med : M = b · la   ? ogsaa eksponentiel?

Hvis I er din variable så er det potensvækst


Skriv et svar til: hvilken funktion er dette?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.