Matematik

Matematik hjælp søges til imorgen..

01. oktober 2009 af kellanypiin (Slettet) - Niveau: 8. klasse

 Hvor mange procent udgør 120 m af 600m? ___%

600 dollers til kurs 720 koster ___kroner

40 % af et beløb på 100 kroner. Hvad er så hele beløbet? ___kroner.

Vil gerne bed om forklaring og på forhånd tak:)


Brugbart svar (1)

Svar #1
01. oktober 2009 af Exupery (Slettet)

(i) 120/600*100=??

(ii) 100 dollars koster 720 kr, så vi har, at: 6*720=???

(iii) Vi starter med at beregne 1% af beløbet:

100/4=25

og ganger så dette tal med 100, for at få de 100 %:

25*100=250


Skriv et svar til: Matematik hjælp søges til imorgen..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.