Matematik

Matematik alkohol-Genstand formel

01. oktober 2009 af wes2 - Niveau: 8. klasse

Hej et skema siger:

Alm pilsner

mængde 33cl

alkoholprocent 4,6%

alkohol 1,5 cl

genstand 1

Glas vin

mængde 12 cl

Alkohol procent 12% 

alkohol ??

genstand ??

Hvordan finder jeg frem til genstanden ? og Alkhol ?

____________________________________________

Her er skemaet udfyldt for stærk pilsner:

mængde 33cl

alkohol procent 5,8

alkohol 1,9 cl

genstand 1,3

Den der ^ er en de har lavet i bogen men hvordan kommer de frem til alkohol og genstand ?

hvilke formler er det man skal bruge ?

8 klasse niveau.


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2009 af Melinka (Slettet)

1,5cl/4,6=0,32

gang dette med alkoholprocent og du får alkohol

5,8*0,32=1,865≈1,9

genstand

1,9/1,5= 1,26≈1,3


Svar #2
02. oktober 2009 af wes2

tak


Skriv et svar til: Matematik alkohol-Genstand formel

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.