Matematik

ligning

01. oktober 2009 af Hejhugo (Slettet) - Niveau: C-niveau

hvordan vil i løse denne ligning

-3x=21


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2009 af Casabonn (Slettet)

dividere med -3 på begge sider


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. oktober 2009 af anna0207 (Slettet)

 -3x=21

(-1)-3x=(-1)21

3x=-21

x=-7


Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2009 af tank (Slettet)

SOLVE :D


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.