Matematik
Bestemt integral
Nogen der lige kan hjælpe med denne :
∫0pi cos(3x-(pi) dx t = 3x-(pi)
det er intervallet fra [0 - (pi)]
Svar #1
01. oktober 2009 af Jerslev (Slettet)
#0: Du kan godt bruge substitution til den opgave.
Du bruger substitutionen t = 3x-pi => dt/dx = 3 => dt = 3dx => dx = 1/3 dt
Så prøv selv herfra. Husk nye grænser.
Svar #2
01. oktober 2009 af christiasoerensen (Slettet)
Ja så langt er jeg også noget - skulle jeg nok ha skrevet
men hvordan finder jeg de der nye grænser , ? - det kan jeg slet ikke huske , og kan derfor ikke komme videre
Skriv et svar til: Bestemt integral
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
