Matematik

Hvordan regnes den?

03. oktober 2009 af Denicec (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hvordan regner man denne ligning ud?

5*x-x=240


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Du siger 5x - x = 240 -> 5x - x giver 4x , så vi har at 4x = 240 -> 4x / 4 = 240 / 4 -> x = 60


Svar #2
03. oktober 2009 af Denicec (Slettet)

Den stjerne jeg har lavet et et gangetegn


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. oktober 2009 af Plascma (Slettet)

Underforstået når man skriver 5x står der også 5*x, ergo er Walmarts udregning rigtig.

Du kan jo selv tjekke:

5*60-60=240

5*60 giver 300, trækker man 60 fra 300 får man 240


Skriv et svar til: Hvordan regnes den?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.