Kemi

Kemiske forbindelser og formler.

03. oktober 2009 af Angelia (Slettet)

Nitrogendioxid: NO2

Dinitrogenoxid: N2O2

Iodtrichlorid: ICl3

Svovltetrachlorid: SCl4

Carbonmonosulfid: CS

Tetraphosphordecaoxid: P4O10

Er det korrekt? :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. oktober 2009 af Darwin (Slettet)

#0.

Dinitrogenoxid betegner normalt N2O. Ellers ser det fint ud.


Svar #2
03. oktober 2009 af Angelia (Slettet)

Hl=hydrogeniodid

NO= Nitrogenoxid

N2O5 = Dinitrogenpentaoxid

PBr3 = Phosphortribromid

SO3 = Svovltrioxid

SF6 = Svovlhexaflourid

P4S7 = Tetraphosphorheptasulfid.

Korrekt? :b


Svar #3
03. oktober 2009 af Angelia (Slettet)

Hov! Tak for svar, det var da en dum fejl.


 


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. oktober 2009 af Darwin (Slettet)

#2.

NO = nitrogenmonoxid

Ellers ok. 


Skriv et svar til: Kemiske forbindelser og formler.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.