Matematik

rødder og potenser (DET HASTER!)

04. oktober 2009 af bulo (Slettet)

Hej er der nogen der hurtigt kan hjælpe mig med denne lille opagve :

5√1/32 det skal gi 1/2 men kan ikke få det til det samme som facit, vil meget gerne have mellemregningerne med.

tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af mathon

5√(2-5) = 5√((2-1)5) = 2-1 = 1/2


Skriv et svar til: rødder og potenser (DET HASTER!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.