Matematik

hjæælp:/ til matematik opg

04. oktober 2009 af chocookie (Slettet)

hej alle.

jeg har en opgave jeg har svært ved :/

jeg har vedhæftet den som fil, hvis jeg bare får lavet opgave a, så kan jeg lave opgave b selv.

jeg håber at der er noget der vil hjælpe mig :/

Vedhæftet fil: matematikopgave.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

a)  Lav en eksponentiel regression. Ved dette får jeg funktionsforskriften N(t) = 8.3988561*10-233 * 1.2959105x

b)  a er vækstraten, den er 1.2959105 og betyder dermed at antallet af børn i behandling stiger med 29.59105 procent hvert år.

for at finde ud af antallet af børn der er i behandling i år 2010, så har vi vores funktion N(t) = N0 * at

Du løser N(t) = 8.3988561*10-233 * 1.29591052010 med hensyn til N(t)


Svar #2
05. oktober 2009 af chocookie (Slettet)

hvordan får du funktionsforskriften til at blive N(t) = 8.3988561*10-233 * 1.2959105x ?

jeg har sat alle tallene ind i stats /list edit på min lommeregner og har derefter lavet eks. reg. men jeg har ikke kunne få det tal du har fået :/


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Så N(t) = 7.1538594 * 10-224 * 1.297506t

Jeg tastede ikke alle ind (: men ja, får dette her når alle bliver tastet ind.


Svar #4
05. oktober 2009 af chocookie (Slettet)

det er de tal jeg får :) mange tak for hjælpen


Skriv et svar til: hjæælp:/ til matematik opg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.