Matematik

matematik hjælp

05. oktober 2009 af chocookie (Slettet)

hej alle.

Er der nogen der vil hjælpe med opgaven jeg har vedhæftet?

jeg har bare brug for lidt vejledning

Vedhæftet fil: mat opg. a.doc

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af jesperher (Slettet)

til opg A skal du bruge rente formlen..

og B skal du isolere den procentlige stigning


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Skovareal(år)=Skovareal(2006)*(1+0,003)(år-2006)

Skovareal(2089)=Skovareal(2006)*(1+r)(2089-2006)= 8600


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Det er en eksponentiel funktion
f(x) = b * ax
a)
f(x) = 6000 * 1.003x ->
f(x) = 6000*1.003^((2089-2006)) = 7693.583844

b)
a = ((y[2])/(y[1]))^(1/(x[2]-x[1]))= ((8600)/(6000))^(1/((89-6)-0)) = 1.0044


Skriv et svar til: matematik hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.