Matematik

løs ligning

05. oktober 2009 af ingstrupefterskole (Slettet) - Niveau: C-niveau

"EN ADGANGSPRØVE BESTÅR AF TRE TESTS. SØREN FÅR VED DE TO FØRSTE TESTS 82 OG 89 POINTS. HVOR MANGE POINT SKAL HAN MINDST OPNÅ I DEN TREDJE TEST FOR AT HANS GENNEMSNIT KAN KOMME OP PÅ DE 90 POINTS SOM KRÆVES?"

(opstil ligning, hvor x står for tredje testresultat. Løs ligningen)

please forklar hvordan du gør meget detaljeret...


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af mathon

(82+89+x)/3 = 90

171+x = 90·3 = 270

x = 270 -1 71 = 99


Svar #2
05. oktober 2009 af ingstrupefterskole (Slettet)

nice.. tak


Skriv et svar til: løs ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.