Matematik

To ligninger med to ubekendte

05. oktober 2009 af Imperfektum (Slettet)

Hej!

Jeg har følgende to ligninger:

-18x+12y=16

12x-8y=10

Jeg får 0x + 0y = 62? Og så er L=Ø.

Er det helt forkert?


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Nej det er det ikke

det er rigtigt nok


Skriv et svar til: To ligninger med to ubekendte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.