Matematik

ligninger (DET HASTER!)

05. oktober 2009 af bulo (Slettet)

hej er der nogen der kan hjælpe mig med denne opagve :
(2x+3) (5x-1)= 0 man man bruge nul reglen .

vil meget meget gerne have mellemregningerne med.
 

Tusind tak på forhånd :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
05. oktober 2009 af NejTilSvampe

 2x+3 = 0  og 5x -1 = 0

2x = -3  og  5x = 1

x = -3/2  og  x= 1/5


Brugbart svar (0)

Svar #2
05. oktober 2009 af Peterx (Slettet)

Lavede forkert udregning. Den passer vist


Skriv et svar til: ligninger (DET HASTER!)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.