Matematik

Hjælp til ligning!!

05. oktober 2009 af M_28 (Slettet)

Er der nogen som kan hjælpe mig med denne ligning:

-0,3 x + 200 = 0,5 x + 20

Tusind tak på forhånd! :-)


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. oktober 2009 af FlyingFatMonkey (Slettet)

x=225


Svar #2
05. oktober 2009 af M_28 (Slettet)

Vil du skrive hvordan du har gjort? :-)


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. oktober 2009 af FlyingFatMonkey (Slettet)

-0,3x + 200   =   0,5x + 20
-0,3x + 180   =   0,5x
180   =   0,8x
180/0,8   =   x
225   =   x

x   =  225


Svar #4
05. oktober 2009 af M_28 (Slettet)

tusind tak!


Skriv et svar til: Hjælp til ligning!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.