Matematik

to opgaver

06. oktober 2009 af nadia1233 (Slettet)

jeg har regnet de her to opgaver men jeg er i tvivl om de er rigtige :....

1)

2*x3=686

2*x*x*x = 686

2*7*7*7 = 686

x = 7

2)

2*√x = 6

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Den første er rigtig. Men ikke den næste.

2*√x = 6 -> √x = 6 / 2 -> √x = 3 -> (√x)2 = 32 -> x = 9


Skriv et svar til: to opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.