Matematik

Anden grads polynomier

06. oktober 2009 af nunu09 (Slettet) - Niveau: B-niveau

2x^2-6x+4=0

:) Er der ik nogen der har et bud på hvad resultatet eventuelt kunne være, og hvordan i er kommet frem til det. På forhånd tusind tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Du løser med hensyn til.

solve(f(x) = 0, x) 

x bliver 2 og 1.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. oktober 2009 af mathon

x2 - 3x + 2 = 0   d>0 hvorfor der er to rødder α og β

deres produkt skal være 2
og
summen lig med 3
hvilket opfyldes af
α = 1 og β = 2


 


Svar #3
06. oktober 2009 af nunu09 (Slettet)

:) så lad os lige få en hurtigt konklusion :P Hvad er slut resultatet :) ??


Brugbart svar (0)

Svar #4
06. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Det står 2 gange, kan du ikke se det? Jeg har skrevet det i #1

x = 2 og x = 1


Svar #5
06. oktober 2009 af nunu09 (Slettet)

UNDSKYLD JEG LÆSTE FORKERT DER STOD LØS LIGNINGEN OG IKKE NOGET MED POLYNOMIER :) SÅ DET ER EN HELT ALMINDELIG LIGNING ? ANY RESULTS

Undskyld mig for min fejltagelse.


Brugbart svar (0)

Svar #6
06. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Det er det samme. 


Skriv et svar til: Anden grads polynomier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.