Matematik

Ligninger

07. oktober 2009 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 3 opgaver som jeg går i stå.

1). 12y = -12y

2). 5x - 7x = 0

3). 3x + 7 = 5x - 3x + 12


Svar #1
07. oktober 2009 af Tinalee2001 (Slettet)

 den sidste har jeg faktisk fundet ud af :)

men de to andre kan jeg ikke :(


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2009 af Isomorphician

1)

12y = -12y <=>

12y + 12y = 0 <=>

24y = 0 <=>

y = 0

3)

5x - 7x = 0 <=>

-2x = 0 <=>

x = 0


Brugbart svar (0)

Svar #3
07. oktober 2009 af angel1307 (Slettet)

5x - 7x = 0

-2x = 0

-2x/-2 = 0 / -2

x = 0


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.