Matematik

løsning af ligninger

07. oktober 2009 af matarg (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hejsa, denne ligning volder nogle problemer:

(4x-2)/3=1/2*(x+3)

Hvordan løses denne? På forhånd tak.


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. oktober 2009 af ThaKing (Slettet)

solve((4x-2)/3=1/2*(x+3),x)

Og så har du dit svar (:


Brugbart svar (0)

Svar #2
07. oktober 2009 af Ramelow (Slettet)

1. regn paranteserne ud

2.isoler x på v/h side af lighedstegnet

3. reducer udtrykket så du får x= et tal


Svar #3
07. oktober 2009 af matarg (Slettet)

 (4x-2)/3=1/2x+1.5

og hvad så?


Brugbart svar (0)

Svar #4
07. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Se vedhæftning

Vedhæftet fil:Solve.png

Svar #5
08. oktober 2009 af matarg (Slettet)

 tusinde tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
08. oktober 2009 af Sisso (Slettet)

Hvordan kan jeg løse denne opgave: x + 0,01 = 0,4x - 0,8  ??

Har virkelig brug for hjælp


Brugbart svar (0)

Svar #7
08. oktober 2009 af Sisso (Slettet)

Hvordan kan jeg løse denne opgave: x + 0,01 = 0,4x - 0,8 ??

Har virkelig brug for hjælp
 


Brugbart svar (0)

Svar #8
18. oktober 2009 af samrand (Slettet)

6-x+5=-1+x


Brugbart svar (0)

Svar #9
18. oktober 2009 af samrand (Slettet)

#8
 

6-x+5=-1+x


Skriv et svar til: løsning af ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.