Matematik

hvilken formel skal jeg bruge

08. oktober 2009 af highclassmini (Slettet)

jeg har en retvinklet trekant med siderne c = 37 b = 35 og a = 12

hvilken formel skal jeg bruge for at kunne finde de andre vinkler vinkel c  = 90 grader.


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2009 af mathon

cos(A) = b/c        og          cos(B) = a/c

eller
tan(A) = a/b                       tan(B) = b/a


Skriv et svar til: hvilken formel skal jeg bruge

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.