Matematik

hjælp til opgaver

08. oktober 2009 af biqqu (Slettet)

Fin P af ligningen i 1.13 udtrykt ved R og I.

Betragt de følgende 2 ligninger, hvor s, t, v og a er positive størrelser.

s=(1/2)*a*t^2 og v=a?t

a) find s udtrykt ved v og a

b) find b udtrykt ved s og a

i en anden opgave skal jeg isolere m2:

m1*v1+m2*v2=(m1+m2)*u (mit svar er hele spørgen i ligmed nul.. da jeg ender med at få m2-m2)


Brugbart svar (0)

Svar #1
08. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

m2 = ( -m1*v1 + u*m1 ) / ( v2 - u )


Svar #2
08. oktober 2009 af biqqu (Slettet)

tak! hvad med den første opgave?


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Hvad er ligning nr. 2... v = ??


Svar #4
08. oktober 2009 af biqqu (Slettet)

v=a*t

sorry


Skriv et svar til: hjælp til opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.