Matematik

Kan ikke komme videre?

09. oktober 2009 af hejmeddigg (Slettet)

Kan nogle hjælpe mig med, denne opgave

http://peecee.dk/upload/view/196056

V= ∫a0f(x) = H = ∫6af(x)

Hvordan regner det videre på lommeregner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2009 af mathon

Define f(x) = √(36-6x)

solve(∫(f(x),x,0,a)=∫(f(x),x,a,6),a)


Skriv et svar til: Kan ikke komme videre?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.