Matematik

HJÆLP!!! MATEMATIK!!

09. oktober 2009 af molema (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej derude,

Er der nogen der kan hjælpe med hvordan jeg løser denne opgave?

Svingningstiden T (i sekunder) for et pendul er proportional med kvadratet af længden L (i meter) af den snor, pendulet er ophængt i. Opskriv sammenhængen mellem T og L??????


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

T=k*L2


Svar #2
09. oktober 2009 af molema (Slettet)

hvorfor skal det være T=k*L^2? hmmmm kan du komme på nogle forklaringer på det, hehe meget sødt af dig:d


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Kvadratet af længden L er L2

To proportionale støkkerser a og b kan skrives som a=k*b hvor k er en konstant

T og L2 er proportionale der ved får t=k*L2

Hjælp det lidt?


Svar #4
10. oktober 2009 af molema (Slettet)

jaaah dte hjalp, mange taaak skal du have


Skriv et svar til: HJÆLP!!! MATEMATIK!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.