Matematik

Blandede opgaver

11. oktober 2009 af hjælpmig! (Slettet)

Hej er der nogen der kan hjælpe med disse opgaver:

En adgangsprøve består af tre tests. Søren får ved de to første tests 82 og 89 points. Hvor mange points skal han mindst opnå ved den tredje test, for at hans gennemsnit kan komme op på de 90 points, som kræves?

Skriv følgende tal med eksponentiel notation:

e = 0,0078 * 156755

f = u * v og g = u/v, hvor u = 3,9 * 10^18 og v = 1,3 * 10 ^6

Skriv følgende ligning i hånden:

1/6x^2-5/6x = -1

Jeg har virkelig brug for hjælp til disse opgaver!!


Svar #1
11. oktober 2009 af hjælpmig! (Slettet)

Please er der ikke nogen der kan hjælpe med opgaverne?


Brugbart svar (0)

Svar #2
11. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

1)

Hvis gennemsnittet af de tre karakterer skal bline 90, skal summen være 3*90

3)

start med at gange med x2 i alle led

læg x2 til på begge sider af lighedstegnet

brug løsningsformelen for 2.grads ligninger


Skriv et svar til: Blandede opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.