Kemi

Kemi har virkelig brug for hjælp er kørt fast

12. oktober 2009 af Maritonia (Slettet) - Niveau: B-niveau

Beregn ethanol udbytte som g ethanol/g halm.

Vi skal finde m ethanol
Vi kender ikke m CO2
Jeg har fundet M ethanol og M CO2

(2•12, 01)+ (6•1,008) +16, 00=46,06(g/mol) <=> M ethanol
(2•16, 00)+12, 01=44,01(g/mol) <=> M CO2

m ethanol = m CO2•(M ethanol)/(M CO2)


46,06(g/mol)/44,01(g/mol) = mCO2•1, 04
 

det er hvad jeg er kommet frem til nu men kan ikke se hvordan jeg skal komme videre


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. oktober 2009 af mathon

du må have oplysning om en eller anden mængdesammenhæng mellem halm og ethanol


Svar #2
12. oktober 2009 af Maritonia (Slettet)

ups der er en mængde på 24,83g halm det glemte jeg at oplyse


Brugbart svar (0)

Svar #3
12. oktober 2009 af mathon

og hvor meget CO2 kan det udvikle ved gæring?


Svar #4
12. oktober 2009 af Maritonia (Slettet)

jeg har ikke flere opllysninger...


Skriv et svar til: Kemi har virkelig brug for hjælp er kørt fast

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.