Matematik

Tid - uafhængigg variab.

12. oktober 2009 af Baanqe (Slettet)

Hey, hjælp mig med denne opgave, er gået fuldkommen i stå,

takker på forhånd.

Opgave 1) GIv et eksempel på een funktion, hvor den uafhængige variabel = tiden
Opgave 2) Vis den afledede funktion og forklar hvilken betydning denne har
 

Håber nogen vil hjælpe og give et fyldesgørende svar med forklaringer!  


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Kig på bevægelsesligningerne, Newton, Kepler m.cv.


Svar #2
12. oktober 2009 af Baanqe (Slettet)

Det er mere en funktion jeg skal give.. Tror det er noget jeg skal finde på selv.


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. oktober 2009 af JonasE (Slettet)

Tag for eks. hastighed som funktion af tiden. Den aflede er stedfunktionen.


Brugbart svar (0)

Svar #4
13. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

#3

"Tag for eks. hastighed som funktion af tiden. Den aflede er ?" v=f(t) dv/dt=a


Svar #5
13. oktober 2009 af Baanqe (Slettet)

Tak, Erik kan du forklare v=f(t) dv/dt=a dybere?


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. oktober 2009 af Erik Morsing (Slettet)

Ja men ikke før du har læst Newtons love grundigt, så kan det være du selv forstår det.


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. oktober 2009 af JonasE (Slettet)

Ja, der dummede jeg mig. det er selvfølgelig accelerationen som er den aflede. tænkte på integration.

Min fejl!


Skriv et svar til: Tid - uafhængigg variab.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.