Matematik

luftforureningen f mg/ i et lukket lokale aftager med tiden t sådan f(t)=20*10^-0,05t

15. oktober 2009 af whimp (Slettet) - Niveau: B-niveau

luftforureningen f mg/ i et lukket lokale aftager med tiden t sådan f(t)=20*10^-0,05t

a)beregn indholdet af foruringen i luften efter 5 timer og bestem halveringskonstanten ???

hjælp ønskes meget hurtigt  


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Se vedhæftning

Vedhæftet fil:eksponentialfunktion.png

Skriv et svar til: luftforureningen f mg/ i et lukket lokale aftager med tiden t sådan f(t)=20*10^-0,05t

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.