Matematik

matematik

17. oktober 2009 af marmar (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej. Jeg lidt brug for hjælp til denne opgave, og ønsker at nogen kunne hjælpe mig xD;

Flyttefirmaet regner med at bruge 3 timer til kørslen og 6 timer til på- og aflæsning. Chauffør og medhjælper deltager hele tiden.

PRISERNE MED MOMS: (Kørsel 12,5 kr. pr. km)   (På og- og aflæsning 397,5 kr. pr. time)   (Medhjælper 222,5 kr. pr. time)

Nu skal jeg beregne den samlede pris med moms for flytningen, når der køres 128 km i alt. altså 12,5*128. men hvad med de andre? :S


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2009 af mathon

chauffør:                      = (6 t)·(397,50 kr/t)                                =                       
medhjælper:                = (6 t)·(222,50 kr/t)                                =
på- og aflæsning:        = (6 t)·(397,50 kr/t)                                =
kørsel:                         = (128 km)·(397,50 kr/km)                    =  __________
i alt                                                                                             =                                                                         


Svar #2
17. oktober 2009 af marmar (Slettet)

nej.. det var der jeg var i tvivl. Er medhjælper ikke 3 timer * 222.50?


Svar #3
17. oktober 2009 af marmar (Slettet)

jeg har altså fået det til 12,5*128 + 397,5*6 +222,5*6 ..?


Brugbart svar (0)

Svar #4
17. oktober 2009 af mathon

hertil skal føjes

køretid: (3t)·((397,50 + 222,50) kr/t) =                                               =


Svar #5
17. oktober 2009 af marmar (Slettet)

jamen.. køretid: 3 TIMER * 12,50!!! ? hvor har du fået 397,5 fra?


Brugbart svar (0)

Svar #6
17. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Kørsel                           12,5kr/km *128km
på og aflæsning            6t*397,5kr/t
medhjælp                     (3+6)t*222,5 kr/t

Jeg savner oplysninger om hvorvidt chauføren bliver betalt af beløbene for kørsel og af-/pålæsning, men det går jeg ud fra han gør.

Er det du har skrevet hele den originale tekst?


Svar #7
17. oktober 2009 af marmar (Slettet)

Ja, jeg giver den FULDSTÆNDIGE tekst i morgen, søndag. Tak.


Svar #8
18. oktober 2009 af marmar (Slettet)

TIL MN-P: JA, det var den fuldstændige originale fulde tekst. MEDHJÆLPER: 3+6? er det 9*222,5?


Brugbart svar (0)

Svar #9
19. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Ok så er chauføren betalt af det beløb der kommer ind fra kørsel og af- 0g på læsning.

ja det er det, medhjælperen er med atte 9 timer


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.