Matematik

matematik

17. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

Matematik ..

Jeg har tegnet en tegning på mit papir, altså et kvadrat . hver side er 4 cm.

Der står nu at på tegning er det 1 cm

og i virkeligheden er det 2,5 m

hvor meget er en af kvadratets sider i virkeligheden. skal jeg så ikke bare sige 4*2,5= 10 m

på forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. oktober 2009 af Isomorphician

Hvis 1 cm = 2,5 m er 4 * 1 cm = 4 * 2,5 m


Skriv et svar til: matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.