Fysik

Opgave om frostsne til mandag!

18. oktober 2009 af ChristopherSøndergaard (Slettet) - Niveau: B-niveau

Frostsne består af iskrystaller og ganske meget luft.
10 cm tykt lag af let frostsne svarer til et vandlag med en tykkelse på 1 cm.

Hvad er densiteten af let frostsne?
Bestem rumfanget af is henholdsvis luft i 1 m2 af et lag frostsne med tykkelsen 10 cm.

Jeg har brug for en gennemgang af opgaven!


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

En snesøjle med tværsint 1 cm2 og højden 10 cm har samme masse som 1 cm3vand, som har massen 1 g

snesøjlen har rumfang på 10 cm3

10 cm3 har massen 1 g

1 m3 = 1000000 cm3 har massen 1000000/10*1g=100000g=100kg

densiteten for sne er 100 kg/m3


Skriv et svar til: Opgave om frostsne til mandag!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.