Matematik

ligninger

20. oktober 2009 af 1989ronaldo (Slettet)

A) 7-3x=1708

B) 7*3^x = 1708

C) 7*x^3=1708


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af MN-P (Slettet)

Undskyld, men hvad forventer du der skal ske nu?


Brugbart svar (0)

Svar #2
20. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Hvis du har fulgt lidt med, så bør du selv kunne løse disse. Dette er folkeskolestof.


Skriv et svar til: ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.