Matematik

MATEMATIK!!!

20. oktober 2009 af Manjajensen (Slettet)

2,05 kg= 2 kg 50 g Det er sandt ikke?

20 ton > 2000 kg  Det er sandt ikke?

300 gram = 0,03 kg Det er falsk ikke?

5,05 km=5km 5 m Det er falsk ikke?

5,002 kg= 5 kg 2 g det er Det er sandt ikke?

1,5 time> 150 min Det er falsk ikke?

3 dl = 30 cl Det er sandt ikke?

0,2 m>105 cm Det er falsk ikke?

70 m< 0,7 km Det er sandt ikke?

65mm < 7 cm Det er sandt ikke?

600 cm < 6 m Det er falsk ikke?

2,5 mm = 0,250 cm Det er sandt ikke?

Hvis det er forkert det jeg har lavet så maker det lige?


Brugbart svar (0)

Svar #1
20. oktober 2009 af Walmart (Slettet)

Jo det hele er korrekt.


Skriv et svar til: MATEMATIK!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.