Matematik

Ligninger

21. oktober 2009 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: 10. klasse

en halv x - 4 + x = en fjerdedel x 

Løs ligningen,

Kan ikke skrive brøktal desværre. håber i forstår.


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af Spontaneous-123 (Slettet)

Hvis det er

1/2x-4x=1/4x

så er x = 0 eneste løsning


Svar #2
21. oktober 2009 af Tinalee2001 (Slettet)

 den er løst :)


Skriv et svar til: Ligninger

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.