Matematik

ligning

21. oktober 2009 af Tinalee2001 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

 KAn ikke skrive det som brøk så håber i forstår alligevel.

x-tredjedel + x-fjerdedel = 16


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af utdiscant (Slettet)

Er det:

x/3 + x/4 = 16

eller

x - 1/3 + x - 1/4 = 16


Brugbart svar (0)

Svar #2
21. oktober 2009 af exatb

x/3 + x/4 = 16

4x/12 + 3x/12 = 16

7x/12 = 16

7x = 16*12

x = (16*12)/7

x = 192/7


Svar #3
21. oktober 2009 af Tinalee2001 (Slettet)

 x/3 + x/4 = 16


Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.