Matematik

Matematik

21. oktober 2009 af realmadriderdebedste (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jeg vil gerne have hjælp til det her spørgsmål i min aflevering.

Julie cyker de 26 km fra fredericia til kolding på samme tid som bussen

Bussens afgangstid og ankomsttid.

Afgangstid                    Ankomsttid

16:09                                 17:15

Hvilken gennemsnitsfart cykler hun med


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. oktober 2009 af utdiscant (Slettet)

Hun cykler 26 kilometer på 76 minutter. Omregn minutterne til timer og så brug at:

afstand / tid = hastighed


Svar #2
21. oktober 2009 af realmadriderdebedste (Slettet)

hvilke minnutter skal jeg omregne til timer


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. oktober 2009 af utdiscant (Slettet)

De 76 minutter hun bruger.


Brugbart svar (0)

Svar #4
21. oktober 2009 af Isomorphician

66 min.....


Brugbart svar (0)

Svar #5
21. oktober 2009 af utdiscant (Slettet)

Ja det er sandt, 66 minutter :)


Svar #6
21. oktober 2009 af realmadriderdebedste (Slettet)

hvordan kan du få det til at hun cykler 76 min på 26 km


Svar #7
21. oktober 2009 af realmadriderdebedste (Slettet)

26/66= hastighed

det giver o,3939393939393939


Brugbart svar (0)

Svar #8
21. oktober 2009 af utdiscant (Slettet)

Ja så hun cykler 0,39 kilometer i minuttet. Men du vil nok gerne give resultatet som kilometer i timen.


Brugbart svar (0)

Svar #9
21. oktober 2009 af Isomorphician

(26 km)/(1,1 t) = 23,63 km/t


Skriv et svar til: Matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.