Matematik

eksponentiel udvikling

22. oktober 2009 af hjælp, tak :) (Slettet)

Jeg ville høre om der er en venlig sjæl der kan hjælpe mig med at bevise formlerne

a * x* b    og   f(x) = b*xa

Vha punkterne (x1,y1) og (x2,y2)

På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2009 af mathon

altså beregne a og b ?

a * x* b ???


Svar #2
04. november 2009 af hjælp, tak :) (Slettet)

Ja lige præcis :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. november 2009 af mathon

eksponentiel udvikling
har formlen

f(x) = b·ax     

og ikke, som du har skrevet
 f(x) = b·xa der er en potensiel udvikling

...er det her problemet ligger?


Skriv et svar til: eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.