Matematik

matematik opg.

24. oktober 2009 af saraklar (Slettet)

 100 lire koster 0,3842 

100 svenske kr. koster 86,25.

A hvad koster 21000 lire i danske penge? 

B hvor mange danske kr. er 100 000 lire?

C hvor mange danske kr. er 100000 svenske kr. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2009 af TinaJensenxD (Slettet)

A: 21000/100*0.3842=??


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. oktober 2009 af TinaJensenxD (Slettet)

B: 100000/100*0,3842=???


Brugbart svar (0)

Svar #3
24. oktober 2009 af TinaJensenxD (Slettet)

C: 10000/100*86,25=???


Skriv et svar til: matematik opg.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.